ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ Χρόνια Πολλά Καλά Χριστούγεννα και Ευτυχισμένος ο νέος χρόνος piastaola.blogspot.com: Μιλάει με τον μάνατζερ του Φέισα ο Μαρινάκης

Δευτέρα 20 Ιουνίου 2011

Μιλάει με τον μάνατζερ του Φέισα ο Μαρινάκης

Συνάντηση με τον μάνατζερ του Λιούμπομιρ Φέισα, έχει αυτή την ώρα ο Βαγγέλης Μαρινάκης, με σκοπό να υπάρξει συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Στην τελική ευθεία μπαίνει το θέμα της μεταγραφής του Λιούμπομιρ Φέισα στον Ολυμπιακό. Οι πρωταθλητές Ελλάδας σύμφωνα με πληροφορίες έχουν συμφωνήσει με την Παρτιζάν για την αγορά του παίκτη, μ' ένα ποσό κοντά στα 3.000.000 ευρώ και πλέον απομένει να τα βρουν και με την πλευρά του ποδοσφαιριστή.

Γι' αυτό τον λόγο μάλιστα, έφτασε στην χώρα μας  ο εκπρόσωπος του Σέρβου μέσου, με σκοπό να συζητήσει το ενδεχόμενο να συνεργασίας με τον Ολυμπιακό. Το σημαντικό είναι πως την υπόθεση έχει αναλάβει, ο ίδιος ο Βαγγέλης Μαρινάκης

Ο μεγαλομέτοχος των "ερυθρολεύκων" έχει συνάντηση αυτή την ώρα με τον Νίκολας Ντάμιανιτς και συζητούν τους όρους του συμβολαίου και όλα όσα έχουν να κάνουν με το μέλλον του Λιούμπομιρ Φέισα.

Εξελίξεις λοιπόν θα έχουμε μετά το τέλος του ραντεβού, όπου θα φανεί αν υπάρχει κοινή γραμμή και αν οι δύο πλευρές δώσουν τα χέρια. Σε περίπτωση που όλα πάνε καλά, τότε θα ακολουθήσει το ταξίδι του Σέρβου άσου στην χώρα μας, προκειμένου να υποβληθεί σε εξετάσεις και αν αυτές είναι "καθαρές", στην συνέχεια θα υπογράψει το συμβόλαιό του με την ομάδα του Πειραιά.

phgh: www.gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου