ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ Χρόνια Πολλά Καλά Χριστούγεννα και Ευτυχισμένος ο νέος χρόνος piastaola.blogspot.com: «Να μην υποτιμήσει τη Ραντ»

Δευτέρα 20 Ιουνίου 2011

«Να μην υποτιμήσει τη Ραντ»

Η Ραντ είναι η πιο πιθανή αντίπαλος του Ολυμπιακού Βόλου στο β’ προκριματικό του Γιουρόπα Λιγκ και ο Ντράγκαν Κοκότοβιτς τόνισε σε αθλητικό ραδιοφωνικό σταθμό ότι οι Θεσσαλοί δεν πρέπει να την υποτιμήσουν.
Ο πρώην τεχνικός του Πανσερραϊκού αποτελεί παλιά… καραβάνα της Ραντ, καθώς υπήρξε για πολλά χρόνια ποδοσφαιριστής της, ενώ αργότερα κάθισε και στον πάγκο της. Έτσι, μίλησε στον NovaΣΠΟΡ FM 94.6 για τη σέρβικη ομάδα.
«Φέτος έπαιξε καλό και θεαματικό ποδόσφαιρο. Αυτό που την χαρακτηρίζει είναι η ομαδικότητά της. Όμως δεν μπορούμε να συγκρίνουμε το ποδόσφαιρο στη Σερβία με αυτό της Ελλάδας. Η Ελλάδα έχει πιο ποιοτικό ποδόσφαιρο. Η Ραντ είναι μια καλή ομάδα. Ο Ολυμπιακός είναι το φαβορί, δεν πρέπει όμως να την υποτιμήσει.
Είχε έναν νεαρό και ταλαντούχο προπονητή, τον Νίκολιτς, ο οποίος έφυγε λίγο πριν το τέλος του πρωταθλήματος. Τώρα είναι ο Πέτροβιτς, ο οποίος είχε κάνει καλή πορεία με την Μπόρατς. Αυτή η ομάδα έπαιξε σωστό ποδόσφαιρο. Ιδιοκτήτης της είναι ο Στόιτς, παλιός τερματοφύλακας με θητεία στην Παρτιζάν, είχε παίξει και στην Εθνική. Από τις μονάδες μπορούμε να ξεχωρίσουμε τον Γιόβανσιτς, επιθετικός.

πηγη: www.gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου