ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ Χρόνια Πολλά Καλά Χριστούγεννα και Ευτυχισμένος ο νέος χρόνος piastaola.blogspot.com: Τα βρήκε με Σάντσες!

Παρασκευή 22 Απριλίου 2011

Τα βρήκε με Σάντσες!

Με το…1,5 πόδι βρίσκεται πλέον στον Πειραιά ο Κάρλος Σάντσες, όπως αποκαλύπτει ο «Π»! Ο Ολυμπιακός τα έχει βρει σε όλα με την πλευρά του ποδοσφαιριστή για συμβόλαιο τετραετούς διάρκειας και το μόνο που απομένει για να κλείσει και τυπικά η υπόθεση είναι το… «ουί» της Βαλενσιέν.
Με λίγα λόγια σε περίπτωση που οι Γάλλοι δεν αυξήσουν ξαφνικά τις απαιτήσεις τους, το «τσακάλι»  θα αγωνίζεται από τη νέα χρονιά με την ερυθρόλευκη!

Βέβαια, επειδή από τον Γενάρη-οπου η μεταγραφή χάλασε στην κυριολεξία στο παραπέντε- έχουμε δει το όλο θέμα να μετατρέπεται σε… σήριαλ, τίποτα δεν μπορεί να αποκλειστεί, ωστόσο αυτή τη φορά η συμφωνία με την πλευρά του Σάντσες θεωρείται δεδομένη. Επίσης, άλλη μια παράμετρος της υπόθεση είναι πως σε περίπτωση που η Βαλενσιέν υποβιβαστεί, αυτόματα θα αλλάξει και το ποσό που είναι διατεθειμένος να προσφέρει ο Θρύλος στους Γάλλους, οι οποίοι εξακολουθούν να βρίσκονται κοντά στην «επικίνδυνη ζώνη».

Πηγη: www.thrylos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου