ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ Χρόνια Πολλά Καλά Χριστούγεννα και Ευτυχισμένος ο νέος χρόνος piastaola.blogspot.com: Φουλ για Παπασταθοπουλο!

Παρασκευή 22 Απριλίου 2011

Φουλ για Παπασταθοπουλο!

Η διοίκηση της Μίλαν φέρεται να σκέφτεται πιο σοβαρά από ποτέ την πώληση του διεθνούς αμυντικού και στον Ολυμπιακό ετοιμάζουν την κίνηση τους!

Οι τελευταίες εμφανίσεις του Σωκράτη Παπασταθόπουλου με τη Μίλαν, φαίνεται πως ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι, καθώς ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι δύσκολα θα του εμπιστευτεί ξανά φανέλα βασικού. Όπως αντιλαμβάνεστε, αυτό είναι ένα σενάριο που θέλει να εκμεταλλευτεί ο Ολυμπιακός, καθώς το ενδιαφέρον των Πειραιωτών για τον παίκτη είναι δεδομένο.

Μάλιστα, οι πληροφορίες από την Ιταλία αναφέρουν πως οι «Ροσονέρι» διατίθενται να ρίξουν αρκετά τις απαιτήσεις τους για την παραχώρηση του «Παπ», ενώ και ο ίδιος φέρεται να μην «χαλιέται» και τόσο στο ενδεχόμενο του επαναπατρισμού, μετά την τριετή «περιπέτεια» του στο Καμπιονάτο.

Να θυμίσουμε πως η μεταγραφή του Παπασταθόπουλου από τη Τζένοα στη Μίλαν το καλοκαίρι κόστισε επτά εκατομμύρια ευρώ, ενώ πρόσφατα η διοίκηση των «ροσονέρι» απέρριψε πρόταση της Ζενίντ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου