ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ Χρόνια Πολλά Καλά Χριστούγεννα και Ευτυχισμένος ο νέος χρόνος piastaola.blogspot.com: Προταθηκε στον ΟΣΦΠ ο Πιζαρο.

Παρασκευή 22 Απριλίου 2011

Προταθηκε στον ΟΣΦΠ ο Πιζαρο.

Ο 31άχρονος Χιλιανός μέσος της Ρόμα προτάθηκε στον Ολυμπιακό και η περίπτωση του εξετάζεται σοβαρά από τους «ερυθρόλευκους»! Όπως αποκαλύπτει λοιπόν ο «Π», η χρονιά που πέρασε πιθανότατα ήταν και η τελευταία του στη Ρώμη, καθώς οι συμμετοχές του στη βασική ενδεκάδα μειώθηκαν αισθητά σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια και ο ίδιος έδωσε εντολή στον αντζέντη του να του βρει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του!

Μεγάλο αβαντάζ του Θρύλου στη συγκεκριμένη υπόθεση είναι η συμμετοχή στο επερχόμενο Τσάμπιονς Λίγκ, καθώς ο Πιζάρο επιθυμεί να συνεχίσει να αγωνίζεται σε υψηλό επίπεδο.

Ένα ακόμα ατού του Ολυμπιακού είναι οι εξαιρετικές σχέσεις που διατηρεί ο Βαγγέλης Μαρινάκης με τον τεχνικό διευθυντή της Ρόμα, Τζιανπάολο Μοντάλι, με τον οποίο και αναμένεται να έχει απευθείας συνομιλίες για την ολοκλήρωση του μεγάλου «μπάμ» που ετοιμάζεται στο λιμάνι.

Έτσι λοιπον ο Θρύλος βρίσκει στο πρόσωπο του Πιζάρο έναν... νέο Ιμπαγάσα, καθώς ο Χιλιανός είναι εξαιρετικός τόσο στο δημιουργικό, όσο και στο ανασταλτικό κομμάτι του παιχνιδιού, ενώ διατηρεί... ερωτική σχέση με τα αντίπαλα δίχτυα, καθώς είναι γνωστή η έφεση του στο σκοράρισμα, παρότι αγωνίζεται ως κεντρικός χάφ.

Στο παρελθόν έχει αγωνιστεί στις Ίντερ, Ουντινέζε και Σαντιάγκο Γουόντερερς.

Πηγη: www.thrylos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου