ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ Χρόνια Πολλά Καλά Χριστούγεννα και Ευτυχισμένος ο νέος χρόνος piastaola.blogspot.com: Προγνωστικα 18/12/2011.

Κυριακή 18 Δεκεμβρίου 2011

Προγνωστικα 18/12/2011.

Η τελευταια κυριακη της χρονιας που εχουμε ολα τα πρωταθληματα. Εμεις λοιπον θα δωσουμε καποια προγνωστικα και θα σας ευχηθουμε καλη τυχη στις επιλογες σας.

Ας ξεκινησουμε με την Αγγλια εκει οπου η Τοτεναμ υποδεχεται την Σαντερλαντ. Η ομαδα του Μπέιλ και του Λεννον ερχονται πληγωμενοι απο τον βαρυ αποκλεισμο τους απο το Europa League και θα ξεσπασουν πανω στη Σαντερλαντ η οποια ερχεται απο σπουδαια νικη ανατροπη απεναντι στην Μπλακμπερν.
381 1ο ΤΟΤΕΝΑΜ(1,30)

Στην Ελλαδα ο Αρης υποδεχεται τον Παναιτωλικο και ο ασος στο 1,60 μοιαζει "λουκουμι" για τους φιλους του στοιχηματος.Λιγα λογια για αυτο το παιχνιδι. Ο Αρης ερχεται απο ηττα ο Παναιτωλικος απο νικη, η εδρα μιλαει απο μονη της και φωναζει δυνατα.
385 1ο ΑΡΗΣ(1,60)

Ισπανια εκει που η Οσασουνα θα αναμετρηθει με την Βιγιαρεαλ. Η Οσασουνα σε μεγαλη φορμα η Βιγιαρεαλ λιγο ντεφορμε. Παρολα αυτα πρεπει καποια στιγμη να ξυπνησει και η Βιγιαρεαλ.Επειδη ομως σκεφτομαστε και την φορμα της Οσασουνα αλλα και την εδρα της ας εχουμε μια εγκρατεια.
397 Χ ΟΣΑΣΟΥΝΑ-ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ(3,20)

Να κλεισουμε την τετραδουλα μας με την Ιταλια και το ντερμπι της Λατσιο με την Ουντινεζε.Η πρωτοπορος μαζι με την Γιουβεντους δεν θελει με τιποτα να χασει και να δωσει την ευκαιρια στην μεγαλη κυρια να παρει διαφορα.Η Λατσιο τα [παει πολυ καλα και σαν γηπεδουχος θα εχει τον πρωτο λογο.
403 Χ ΛΑΤΣΙΟ-ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ(3,00)

Ενα 3-4 με πολλαπλασιαστη το δυο θα ηταν μια καλη ιδεα. Ελπιζουμε να εχουμε μεγαλο βαθμο επιτυχιας και να σας βοηθησουμε στο παιχνιδι σας... Καλη σας εβδομαδα και καλα κερδη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου