ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ Χρόνια Πολλά Καλά Χριστούγεννα και Ευτυχισμένος ο νέος χρόνος piastaola.blogspot.com: Ένα «κανόνι» για τον Θρύλο!

Κυριακή 19 Ιουνίου 2011

Ένα «κανόνι» για τον Θρύλο!

Στο παιχνίδι της διεκδίκησης του 25χρονου Ισπανού επιθετικού Τζόναθαν Σοριάνο που αγωνίζεται στη δεύτερη ομάδα της Μπαρτσελόνα και σκοράρει ακατάπαυστα, έχει μπει ο Ολυμπιακός σύμφωνα με όσα γράφει καταλανική εφημερίδα.
Τον πρώτο σκόρερ της Β΄ Κατηγορίας στην Ισπανία φαίνεται πως έχει βάλει στο… μάτι ο Ολυμπιακός σύμφωνα με όσα αναφέρει η Sport της Καταλονίας, την ώρα που για τον ταλαντούχο Ισπανό στράικερ έχουν εκφράσει ενδιαφέρον και άλλες ευρωπαϊκές ομάδες.
Σύμφωνα με το εν λόγω δημοσίευμα, ο 25χρονος άσος που έχει σκοράρει 50 γκολ σε 67 αναμετρήσεις την τελευταία διετία με τα χρώματα της δεύτερης ομάδας των «μπλαουγκράνα» ενώ υπήρξε και βασικό… κανόνι των μικρών εθνικών ομάδων της Ισπανίας, περιλαμβάνεται στα πιθανά ανταλλάγματα της μετακίνησης του Αλέξις Σάντσες από την Ουντινέζε στην Μπάρτσα, ενώ στο… κόλπο βρίσκεται και ο Ολυμπιακός.
Μάλιστα, όπως τονίζεται χαρακτηριστικά η υπεροπλία στην επιθετική γραμμή της ομάδας του Γκουαρδιόλα δεν του αφήνει πολλά περιθώρια να κερδίσει θέση στην πρώτη ομάδα της Μπαρτσελόνα και ο ίδιος θέλει πλέον να κάνει το βήμα παραπάνω και να αγωνιστεί σε μια ευρωπαϊκή ομάδα και να συμμετάσχει στις διοργανώσεις της UEFA.

πηγή: www.gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου