ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ Χρόνια Πολλά Καλά Χριστούγεννα και Ευτυχισμένος ο νέος χρόνος piastaola.blogspot.com: «Ο Βαλβέρδε φέρνει Γέστε!»

Κυριακή 19 Ιουνίου 2011

«Ο Βαλβέρδε φέρνει Γέστε!»

Η σχέση του Βαλβέρδε με τον Φραν Γέστε είναι ιδιαίτερα γνωστή στην Ισπανία και ήδη αρκετά ιβηρικά δημοσιεύματα μιλούν για την πρόθεση του 47χρονου κόουτς του Ολυμπιακού να φέρει στο Λιμάνι τον 31χρονο πρώην αρχηγό της Ατλέτικ Μπιλπμάο. Αναλαμβάνει δράση και ο Ιμπανιεθ!
Τον Φραν Γέστε στον Ολυμπιακό αναμένεται να φέρει ο Ερνέστο Βαλβέρδε όπως γράφουν και οι Ισπανοί, ενώ τονίζουν ότι ο τεχνικός των «ερυθρολεύκων» γνωρίζει πολύ καλά τον 31χρονο χαφ και είναι πιθανό να συνεχιστεί έτσι η… ισπανοποίηση της ελληνικής ομάδας.
Η πρόθεση του Ερνέστο Βαλβέρδε να φέρει τον γνώριμό του από την Ατλέτικ Μπιλμπάο, Φραν Γέστε έχει γίνει θέμα και στην Ισπανία, όπου τονίζεται η αδυναμία του Βάσκου τεχνικού στον συμπατριώτη του, ο οποίος την τελευταία σεζόν αγωνιζόταν στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα.
Μάλιστα, όπως αναφέρει χαρακτηριστικά ισπανικά δημοσίευμα, ο Ολυμπιακός προσπαθεί να κάνει δικό του τον 31χρονο χαφ, κάτι που θα ενισχύσει ακόμη περισσότερο την ισπανική παροικία στον Πειραιά. Μόνο «αγκάθι» για την μετακίνησή του παραμένουν οι ετήσιες αποδοχές του.
Τον... ψήνει ο Ιμπάνιεθ
Πάντως  όπως επισημαίνει άλλο ισπανικό δημοσίευμα – το οποίο πάντως επικαλείται ελληνικές πηγές – ο μάνατζερ του Βαλβέρδε, Ινιάκι Ιμπανιεθ έχει αναλάβει να πείσει τον Φραν Γέστε να αποδεχτεί την οικονομική μείωση στις ετήσιες αποδοχές του ώστε να πιάσει Λιμάνι και να ξανασμίξει με τον Βάσκο τεχνικό του Ολυμπιακό. Επιπλέον, όπως τονίζεται, αν ο 31χρονος «ψηθεί» θα μπει άμεσα στο αεροπλάνο για… Ελλάδα!


πηγή: www.gazzeta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου