ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ Χρόνια Πολλά Καλά Χριστούγεννα και Ευτυχισμένος ο νέος χρόνος piastaola.blogspot.com: Έφτασε στην Αθήνα ο Φέισα!

Τρίτη 21 Ιουνίου 2011

Έφτασε στην Αθήνα ο Φέισα!

Πάτησε το πόδι του στην Αθήνα ο Λιούμπομιρ Φέισα, καθώς το μεσημέρι (12:40) της Τρίτης (21/6) προσγειώθηκε στο "Ελ. Βενιζέλος" η πτήση του Σέρβου χαφ από το Βελιγράδι. Αμέσως θα κατευθυνθεί στον Πειραιά ώστε να περάσει από τις απαραίτητες εξονυχιστικές εξετάσεις.
Στην Αθήνα βρίσκεται από το μεσημέρι (12:40) της Τρίτης (21/6) o Λιούμπομιρ Φέισα. Η πτήση του 23χρονου (14/8/1988) Σέρβου χαφ από το Βελιγράδι προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο "Ελ. Βενιζέλος" λίγο πριν τη μία και ο ποδοσφαιριστής κατευθύνεται στον Πειραιά (στο Metropolitan) ώστε να περάσει από τις απαραίτητες -εξονυχιστικές- εξετάσεις, για να διαπιστωθεί η κατάσταση της υγείας του.
Εφόσον όλα πάνε καλά και το ιατρικό τιμ του Ολυμπιακού δώσει το "ΟΚ", τότε ο Λιούμπομιρ Φέισα θα κατευθυνθεί στα γραφεία της πειραϊκής ΠΑΕ στην περιοχή της Καστέλας, ώστε να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο με τους ερυθρόλευκους. Η συμφωνία θα είναι τετραετή (κλειστή) έως το 2015, με τις ετήσιες οικονομικές αποδοχές του να φτάνουν τις 400.000 ευρώ. Πλέον, αναμένουμε τα αποτελέσματα των ιατρικών εξετάσεων, για να δούμε το κατά πόσο θα προχωρήσει η μεταγραφή.

Τον Λιούμπομιρ Φέισα υποδέχτηκαν στο "Ελ. Βενιζέλος" οι εκπρόσωποι της ΠΑΕ Ολυμπιακός, αλλά ο ποδοσφαιριστής δεν έκανε δηλώσεις κατά την άφιξη του στο αεροδρόμιο, καθώς αυτό ήταν συμφωνημένο από πριν. Άλλωστε, δεν είναι ακόμη παίκτης των ερυθρολεύκων και θα μιλήσει όταν περάσει τις ιατρικές εξετάσεις. Όσον αφορά το κόστος της μεταγραφής θα φτάσει στα 3.000.000 ευρώ, με τα 2.500.000 ευρώ να πηγαίνουν στην Παρτιζάν και τα υπόλοιπα 500 χιλιάρικα στην πρώτη ομάδα του Σέρβου χαφ, στην Χάιντουκ Κούλα, ως ποσό μεταπώλησης το οποίο ήταν συμφωνημένο.

Ο ποδοσφαιριστής θα περάσει τόσο από ιατρικές, όσο και από εργομετρικές εξετάσεις, για να διαπιστωθεί 100% πως όλα είναι εντάξει με την κατάσταση υγείας του. Ο έλεγχος θα είναι εξονυχιστικός, ενώ να τονίσουμε πως στο συμβόλαιο του παίκτη -εφόσον υπογράψει- θα υπάρξει όρος ο οποίος θα αναφέρει πως σε περίπτωση σοβαρού τραυματισμού του Φέισα ξανά στο ίδιο σημείο (στο γόνατο, ρήξη χιαστών) τότε αυτόματα η συνεργασία ανάμεσα στις δύο πλευρές θα τερματιστεί και ο παίκτης δεν θα πάρει αποζημίωση.
 πηγη:www.redplanet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου