ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ Χρόνια Πολλά Καλά Χριστούγεννα και Ευτυχισμένος ο νέος χρόνος piastaola.blogspot.com: Eιχε Κραουτς και Ραουλ το παραμυθι!

Τρίτη 15 Φεβρουαρίου 2011

Eιχε Κραουτς και Ραουλ το παραμυθι!

Οι Άγγλοι «πλήγωσαν» ξανά τη Μίλαν. Η Τότεναμ έγινε η τρίτη βρετανική ομάδα που νικάει (1-0) στο Μιλάνο την τελευταία τριετία και ο Κράουτς έδωσε αέρα πρόκρισης! Βήμα για τους «8» με Ραούλ η Σάλκε, με τον Ισπανό να γράφει ιστορία ξεπερνώντας τον Ινζάγκι!
Αρνητική αγγλική παράδοση
Για τρίτη σερί χρονιά έχασε από αγγλική ομάδα στο «Σαν Σίρο» η Μίλαν. Οι «ροσονέρι», των πολλών απουσιών δεν κατάφεραν να επιβληθούν σε κανένα σημείο του αγώνα της Τότεναμ και παρότι στο τέλος πίεσαν στο τέλος για γκολ, σε αντεπίθεση στο 80' το δέχθηκαν!  Κασάνο, Φαν Μπόμελ, Εμάνουελσον δεν είχαν δικαίωμα συμμετοχής, ενώ Πίρλο, Ιντζάγκι, Αμπροζίνι, Μπόατενγκ ήταν τραυματίες και δεν μπόρεσαν να βοηθήσουν την ομάδα του Αλέγκρι, που πλέον έχει πολύ δύσκολο έργο στην ρεβάνς στις 9 Μαρτίου στο «Γουάιτ Χαρτ Λέιν». Τα πράγματα θα μπορούσαν να είναι διαφορετικά αν ο Στεφάν Λανουά δεν είχε ακυρώσει το γκολ του Ιμπραΐμοβιτς με ανάποδο ψαλίδι στο 95'!

Στο 80' οι Σπερς βγήκαν σε υποδειγματική αντεπίθεση με τον Λένον να κάνει τρομερή κούρσα να αφήνει πίσω τον Γιέπες και να σερβίρει πάρε-βάλε στον Κράουτς, ο οποίος σκόραρε στην κενή εστία. Πολλά νεύρα στο ματς από τον Γκατούζο ο οποίος κατά τη διάρκεια του αγώνα έπιασε από τον λαιμό τον λαιμό άνθρωπο από το τεχνικό επιτελείο της Τότεναμ και του έριξε κουτουλία, ενώ στο τέλος πλακώθηκε με όλον τον πάγκο των Αγγλών! Ο άνθρωπος τον οποίο χτύπησε ο Ιταλός, έχει στο παρλελθόν παίξει στην Μίλαν! Οι Ροσονέρι έχουν να κερδίσουν αγγλική ομάδα από τον τελικό του Champions League κόντρα στην Λίβερπουλ στην Αθήνα.

Οι συνθέσεις

Μίλαν (Μασιμιλιάνο Αλέγκρι): Αμπιάτι (18' Μπονέρα), Αντονίνι, Αμπάτε, Νέστα, Γιέπες, Σίλβα, Γκατούζο, Φλαμινί, Ζέεντορφ (46' Πάτο), Ρομπίνιο, Ιμπραΐμοβιτς.

Τότεναμ (Χάρι Ρέντναπ): Γκόμες, Τσόρλουκα (59' Γούντγκεϊτ), Ασού-Εκοτό, Γκαλάς, Ντόσον, Σάντρο, Παλάσιος, Πίενααρ (77' Κράνιτσαρ), Λένον, Φαν Ντερ Φάαρτ (62' Μόντριτς), Κράουτς.

Διαιτητής: Στεφάν Λανουά

Προβάδισμα με Ραούλ!
Επέστρεψε στην πατρίδα του και δεν θα μπορούσε να μην σκοράρει! Ο λόγος για τον Ραούλ ο οποίος έδωσε την ισοπαλία 1-1 στην Σάλκε επί της Βαλένθια και πλέον οι Γερμανοί απέκτησαν το προβάδισμα για την πρόκριση τα προημιτελικά! Παράλληλα, ο Ραούλ έφτασε τα 71 γκολ σε όλες τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις και ξεπέρασε τον Πίπο Ινζάγκι.

Η ισπανική ομάδα ήταν καλύτερη στο πρώτο μέρος και ευτύχησε να προηγηθεί αρκετά νωρίς, όταν στο 17' ο Ματιέ έβγαλε την παράλληλη σέντρα και ο Σολδάδο από κοντά δεν δυσκολεύτηκε με προβολή να γράψει το 1-0. Οι γηπεδούχοι είχαν τον έλεγχο και θα μπορούσαν να πάρουν προβάδισμα δύο τερμάτων, όμως στην καλύτερη ευκαιρία τους ο Αντουρίθ έστειλε από τα τρία μέτρα την μπάλα άουτ.

Η Σάλκε, πάντως, άρχισε να ανεβαίνει και στο 48' ο Γουαΐτα απέκρουσε δύσκολα το πλασέ του Ραούλ.  Ωστόσο, ο τερματοφύλακας της Βαλένθια δεν είχε απάντηση στο σουτ του Ισπανού 16 λεπτά αργότερα! Ο έμπειρος φορ κινήθηκε πιο γρήγορα στην μπάλα και την κέρδισε από τον Αλμπέλδα, έκανε το διαγώνιο σουτ και την έστειλε στα δίχτυα της Βαλένθια για το 1-1.

Μία ευκαιρία του Χούντελαρ λίγο έλειψε να παγώσει ολοκληρωτικά το «Μεστάγια», την ώρα που οι γηπεδούχοι έψαξαν και αυτοί το γκολ, φτάνοντας αρκετές φορές μπροστά στην εστία του Νόιερ. Το 1-1, όμως, παρέμεινε μέχρι τέλους και έτσι η Σάλκε απέκτησε προβάδισμα ενόψει της ρεβάνς στις 9 Μαρτίου στο Γκελζερκίρχεν.

Οι συνθέσεις:
Βαλένθια: Γουαϊτα, Ναβάρο, Τοπάλ, Ντομίνκες (68' Χοακίν), Σολδάδο, Αντουρίθ, Ρικάρντο Κόστα, Μπανέγκα (68' Βισέντε), Ματιέ (78' Ζόρντι), Μιγκέλ, Κόστα
Σάλκε: Νόιερ, Χέβεντες, Ραούλ, Κλούγκε, Σμιτς, Φαρφάν (78' Ντράξλερ), Χουράδο (83' Εντού), Μετζέλντερ, Ουτσίντα, Χούντελαρ (90' Χουνμίν), Ματίπ

Βαλένθια-Σάλκε 1-1 (17' Σολδάδο - 64' Ραούλ)


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου