ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ Χρόνια Πολλά Καλά Χριστούγεννα και Ευτυχισμένος ο νέος χρόνος piastaola.blogspot.com: Βασιλισσα της γερμανιας και στο μπασκετ η μπαγερν!

Τρίτη 15 Φεβρουαρίου 2011

Βασιλισσα της γερμανιας και στο μπασκετ η μπαγερν!

Η Μπάγερν Μονάχου ετοιμάζει «βαλίτσες» για την επιστροφή της στην Bundesliga, με τη «δίψα» του κόσμου της να την αναγκάζει να μετακομίσει για το Σάββατο στο (κατάμεστο) Olympic Hall!
Με 19-1 στην Pro A η ομάδα του Μονάχου περιμένει πώς και πώς την επιστροφή της στην πρώτη κατηγορία και μαζί της ανυπομονεί κι ο κόσμος της. Μάλιστα είναι τόση η τρέλα των Βαυαρών που στην αναμέτρηση του Σαββάτου με τη δεύτερη στη βαθμολογία Βέρζμπουργκ τη στέλνει από το χωρητικότητας 3.750 θεατών Olympia-Eissportzentrum στο 12.500 Olympic Hall, με όλα τα εισιτήρια να έχουν εξαφανιστεί!

«Το μπάσκετ κι εμείς έχουμε να αποδείξουμε πως το άθλημα έχει μέλλον στο Μόναχο», είπε ο πρόεδρος του συλλόγου, Ούλι Χένες.

Η Μπάγερν επένδυσε πολλά φέτος, προσλαμβάνοντας για τον πάγκο της τον ομοσπονδιακό προπονητή της χώρας, Ντιρκ Μπάουερμαν, και προσθέτοντας στο δυναμικό της παίκτες όπως οι Στέφεν Χάμαν, Ντεμόντ Γκριν, Ρόμπερτ Γκάρετ και Ρόμπερτ Μάρας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου