ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ Χρόνια Πολλά Καλά Χριστούγεννα και Ευτυχισμένος ο νέος χρόνος piastaola.blogspot.com: Προγνωστικα 6ης αγωνιστικης champions league.

Τρίτη 6 Δεκεμβρίου 2011

Προγνωστικα 6ης αγωνιστικης champions league.

Τριτη σημερα και εχει παρει φωτια το στοιχηματοχαρτο.!

Ας ξεκινησουμε απο τον Ολυμπιακο που υποδεχεται την αδιαφορη Arsenal στο σταδιο Καραισκακη...
Η ομαδα του Βενγκερ ερχεται χωρις το μεγαλο της αστερι  Robbin Van Persie που βρισκεται σε μεγαλη φορμα. Η τελειως αδιαφορη αγγλικη ομαδα που εχει ηδη εξασφαλισει την πρωτη θεση του ομιλου λογικα θα λυγισει στην ανωτεροτητα των πρωταθλητων Ελλαδας οι οποιοι αφηνουν αναυδη ολη την Ευρωπη με τις εμφανισεις τους.
ΟΣΦΠ-ΑΡΣΕΝΑΛ 1ος (1,85)

Η Manchester City αυριο τεταρτη θα παιξει το τελευταιο της χαρτι απενταντι στην καταπληκτικη και υποψηφια για το τιτλο φετος γερμανικη Bayern Munchen. Η ομαδα του μοναχου εχει ηδη περασει στην επομενη φαση οποτε θα κοιταξει το παιχνιδι αδιαφορα. Οι πολιτες ομως δεν εχον τις ιδιες αξιωσεις για το παιχνιδι και θα το ''χτυπησουν'' στα σιγουρα. Επισης η εδρα δινει επιπλεον πλεονεκτημα στον αγγλικο συλλογο που ευκολα η δυσκολα θα κερδισει.
ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΥ-ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ 1ος(1,50)

Παιρνουμε το πρωτο αεροπλανο και πεταμε στην μακρινη Ισπανια οπου η Villareal αντιμετωπιζει την Napoli της Ιταλιας. Η ουραγος του ομιλου Villareal η οποια δεν εχει καμια ελπιδα στον ομιλο δεν νομιζω πως θα παραιτηθει ετσι ευκολα και απο προσωπικης αποψης θα δουλεψει για την Manchester City. Eτσι αν πετυχει την νικη στο γηπεδο της θα δωσει την πολυποθητη προκριση στον αγγλικο συλλογο και πολλα ευρω σε αυτους που θα την προτιμησουν. Με επιφυλαξεις λοιπον...
ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ-ΝΑΠΟΛΙ 1ος(4,40)

Να παμε μια βολτα λιγο διπλα απο την Ισπανια στην Πορτογαλια οπου η κυπελλουχος Ευρωπης Porto
αντιμετωπιζει την Ζenit και ο ασος ειναι μαλλον κατι περισσοτερο απο σιγουρος. Φυσικα αν η Πορτο θελει να παρει την προκριση. Ισως θελει να ισχυροποιησει το ονομα της στο θεσμο του Europa League. Αυτο ομως δεν θα το κρινουμε εμεις με σιγουρια. Απλα η προταση μας τεινει στον ασο.
ΠΟΡΤΟ-ΖΕΝΙΤ 1ος(1,60)

Αυτη την τετραδουλα θα προτεινω εγω για σημερα και αυριο...
Καλη επιτυχια λοιπον σε ολους σας και καλο ταμειο...

1 σχόλιο:

  1. Ντόρτμουντ - Μαρσέιγ (Χ), Τσέλση - Βαλένθια (1-1) (σκόρ), Άγιαξ - Ρεάλ (2)

    ΑπάντησηΔιαγραφή