ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ Χρόνια Πολλά Καλά Χριστούγεννα και Ευτυχισμένος ο νέος χρόνος piastaola.blogspot.com: Τάρε: «Ταιριάζει στη Λάτσιο ο Σισέ»

Κυριακή 19 Ιουνίου 2011

Τάρε: «Ταιριάζει στη Λάτσιο ο Σισέ»

Επιβεβαίωσε το ενδιαφέρον της Λάτσιο για την απόκτηση του Τζιμπρίλ Σισέ, ο Ίγκλι Τάρε. Ο τεχνικός διευθυντής των «λατσιάλι» υπογράμμισε πως ο 29χρονος επιθετικός ταιριάζει στο αγωνιστικό στιλ των Ρωμαίων και δεν έκρυψε το ενδιαφέρον της ομάδας του για την απόκτηση του Γάλλου επιθετικού.
Ο Τάρε τόνισε στην εφημερίδα «Gazzetta Dello Sport» για τον αρχηγό του Παναθηναϊκού: «Όλοι γνωρίζουν την καριέρα του Σισέ, το παρελθόν του, όπως και το παρόν του, τι έχει πετύχει τα τελευταία δύο χρόνια στον Παναθηναϊκό. Είναι ένας ποιοτικός επιθετικός και διαθέτει το προφίλ που αναζητά η Λάτσιο, προκειμένου να γίνει πιο ανταγωνιστική».
Και συμπλήρωσε: «Ο Σισέ είναι ένας ποδοσφαιριστής ο οποίος ταιριάζει στο πλάνο μας. Αλλά δεν μπορώ να πω οτιδήποτε άλλο, γιατί δεν θα ήταν καλό για τη δουλειά μου».
Ο ιταλικός Τύπος αναφέρει πως σύμφωνα με τη διοίκηση της Λάτσιο, τις προσεχείς ημέρες θα ολοκληρωθεί η μετεγγραφή, με τον Παναθηναϊκό να εισπράττει για την παραχώρηση του παίκτη, περίπου έξι εκατομμύρια ευρώ.
Πηγη: www.novasports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου