«Τελειωμένη» είναι η μεταγραφή του Λιουμπομίρ Φέισα στον Ολυμπιακό σύμφωνα με νέα δημοσιεύματα του σερβικού Τύπου, τα οποία τονίζουν πως ο νεαρός μέσος θα βρεθεί τη Δευτέρα στην Ελλάδα για τις υπογραφές με τους Πειραιώτες.
Νέα δημοσιεύματα προκύπτουν για την επικείμενη απόκτηση του Λιούμπομιρ Φέισα από τον Ολυμπιακό, καθώς τα σερβικά ΜΜΕ τονίζουν συνεχώς πως ο Σέρβος μέσος είναι πολύ κοντά στους Πειραιώτες.

«Ο 23χρονος άσος θα ταξιδέψει τη Δευτέρα στην Ελλάδα προκειμένου να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει στους πρωταθλητές Ελλάδας. Τρία εκατομμύρια θα κοστίσει ο παίκτης, ποσό που θα μοιραστεί στην Παρτιζάν και την προηγούμενη ομάδα του, τη Χάιντουκ Κούλα», αναφέρει η Kurir, δίνοντας συνέχεια στο... γαϊτανάκι της μεταγραφής του Σέρβου άσου της Παρτιζάν στον Ολυμπιακό.
Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 23χρονος Σέρβος διεθνής μέσος θα κριθεί βάσει των ιατρικών του εξετάσεων. Εφόσον όλα πάνε καλά θα υπογράψει τετραετές συμβόλαιο συνεργασίας, με ετήσιες αποδοχές περίπου 1.1 εκατ. ευρώ. Το κόστος της μεταγραφής του από την Παρτιζάν θα ξεπεράσει τα τρία εκατ. ευρώ, ενώ στο συμβόλαιο του θα υπάρχει ρήτρα οκτώ εκατ. ευρώ.

πηγή: www.gazzetta.gr