ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ Χρόνια Πολλά Καλά Χριστούγεννα και Ευτυχισμένος ο νέος χρόνος piastaola.blogspot.com: «Πάνω απ' όλα ο Παναιτωλικός!»

Δευτέρα 20 Ιουνίου 2011

«Πάνω απ' όλα ο Παναιτωλικός!»

Χαρούμενος για τη νέα σελίδα που άνοιξε στην καριέρα του με τη μεταγραφή του στον Παναιτωλικό εμφανίστηκε ο Ανρί Καμαρά, ο οποίος τόνισε πως θέλει να ανταποδώσει με γκολ την εμπιστοσύνη των Αγρινιωτών!

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο 34χρονος επιθετικός στη SportDay:

Για τη νέα του ομάδα και τις εντυπώσεις του από τον Παναιτωλικό: «Είναι πολύ καλό για μένα αυτό που έγινε. Είμαι χαρούμενος που υπέγραψα. Μίλησα με τον πρόεδρο και τον προπονητή και είδα πως είναι καλοί και σοβαροί άνθρωποι. Παράλληλα υπάρχουν και πολύ καλές εγκαταστάσεις. Εξαιρετικές θα έλεγα. Θέλω του χρόνου να πετύχω πολλά γκολ και να δώσω πολλές ασίστ. Θα δίνω το 100% σε κάθε ματς. Η ομάδα είναι πάνω από όλα».

Για τη θέση όπου θα χρησιμοποιείται στον Παναιτωλικό: «Δεν με νοιάζει πού θα παίζω. Ο προπονητής μπορεί να με βάλει όπου θέλει. Θεωρώ πως είναι καλύτερα να αγωνίζομαι μέσα στην περιοχή, αλλά πραγματικά δεν έχω πρόβλημα».

Για το αγαπημένο του «7» που φοράει παντού: «Είναι ο αγαπημένος μου αριθμός. Αλλά αλήθεια δεν με νοιάζει. Ας πάρω το 27... το 77. Όποιο παρόμοιο».

πηγη: www.gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου