ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ Χρόνια Πολλά Καλά Χριστούγεννα και Ευτυχισμένος ο νέος χρόνος piastaola.blogspot.com: Οnline η Difernews.gr The quality of being different!

Τρίτη 19 Απριλίου 2011

Οnline η Difernews.gr The quality of being different!

Ένα ολοκαίνουργιο εγχείρημα βρίσκεται πλέον σε εφαρμογή!
Η ανεξάρτητη, ολόφρεσκια ιντερνετική εφημερίδα, βρίσκεται πλέον στην διάθεση του κοινού από τις 14/4/2011 και ημέρα Πέμπτη. Η Difernews.gr είναι μια προσπάθεια νέων παιδιών με ξεχωριστή, διαφορετική οπτική στα γεγονότα αλλά ταυτόχρονα με εγκυρότητα, εγκαιρότητα και υπευθυνότητα.
Tην εφημερίδα επιμελείται η Ράνια Μαρία Χαροπούλου μαζί με την ομάδα της, που απαρτίζεται από νέα παιδιά γεμάτα όρεξη και φρεσκάδα. Μπορείτε να διαβάσετε για ότιδήποτε σας ενδιαφέρει και να ενημερωθείτε για την πολιτική, το τί συμβαίνει στον κόσμο και την χώρα μας, την οικονομία,το lifestyle, τον αθλητισμό, τον πολιτισμό, την μόδα, την ομορφιά αλλά και να διαβασετε άρθρα για διάφορες δραστηριότητες όπως την μαγειρική, τα ταξίδια, την διακόσμηση, αλλά και την υγεία. Στηλοβάτες της προσπάθειας αυτής είναι οι : Παραλάκης Παναγιώτης, Γιάννης Καραμιχαλέλης, Γιάννης Θεοδοσιάδης, Αθηνά Ιερομνήμων,Κατερίνα Τσακότα, Μαρίνα Μυταρά, Αλέξης Γκανάς, Αγγελική Στόγια, Άστρη Σοφία Μαυρέα, Κωσταντίνος Αλέξανδρος Λιανός, Θάνος Βλάχος, Γιώργος Βένης, Δημήτρης Ασπροπούλης, Γιώργος Διπλοϊδης, Χρήστος Δημουλιάκας και πολλοί άλλοι.


Επισκεφθείτε και την σελίδα της Difernews.gr στο facebook εδώ.   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου