ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ Χρόνια Πολλά Καλά Χριστούγεννα και Ευτυχισμένος ο νέος χρόνος piastaola.blogspot.com: Σημαντικό διπλό οι «Πολίτες»

Τετάρτη 27 Απριλίου 2011

Σημαντικό διπλό οι «Πολίτες»

Πολύ σημαντική εκτός έδρας νίκη με 1-0, για την Μάντσεστερ Σίτι στην έδρα της Μπλάκμπερν Ρόβερς. Οι "Πολίτες" χάρη σε γκολ του Εντιν Τζέκο, που πέρασε αλλαγή στο 72' στη θέση του Ανταμ Τζόνσον και σκόραρε στο 75', έφυγαν με το τρίποντο της νίκης από το "Ιγουντ Παρκ", γεγονός που τους φέρνει τέσσερις βαθμούς πάνω από την Τότεναμ, η οποία βρίσκεται στην 5η θέση.
Πλέον η Σίτι νιώθει πιο άνετη στην τέταρτη θέση που οδηγεί στα προκριματικά του Champions League, της επόμενης αγωνιστικής περιόδου. Οι γηπεδούχοι από την πλευρά τους, έμεινα για δέκατο σερί παιχνίδι χωρίς νίκη και πλέον το ενδεχόμενο του υποβιβασμού είναι ορατό, μιας που απέχουν μόλις δύο βαθμούς από την επικίνδυνη ζώνη, ευρισκόμενοι στην 16η θέση της βαθμολογίας.
ΜΠΛΑΚΜΠΕΡΝ: Ρόμπινσον, Σαλγάδο, Σαμπά, Φιλ Τζόουνς, Γκίβετ (85' Ντιούφ), Εμερτον, Νταν (63' Ροτσίνα), Τζερμέιν Τζόουνς, Ολσον, Μουαρουάρι (71' Κάλινιτς), Ρόμπερτς
ΜΑΝΤΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ: Χαρτ, Ζαμπαλέτα, Κομπανί, Λέσκοτ, Κολαρόφ, Ντε Γιόνγκ, Μπάρι, Ανταμ Τζόνσον (72' Τζέκο), Γιάγια Τουρέ, Σίλβα, Μπαλοτέλι (83' Βιεϊρά)

Πηγη: www.gavros,gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου