ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ Χρόνια Πολλά Καλά Χριστούγεννα και Ευτυχισμένος ο νέος χρόνος piastaola.blogspot.com: Πρότεινε Βαλντές ο Μαθία!

Παρασκευή 22 Απριλίου 2011

Πρότεινε Βαλντές ο Μαθία!

Μπορεί ακόμα να μην έχει συμφωνήσει με τον Ολυμπιακό, αλλά έχει ήδη προτείνει παίκτες για τον Ολυμπιακό ο Εντουάρντο Μαθία... Μετά τον Ντρέντε, ο Ισπανός πρότεινε και τον Παραγουανό επιθετικό της Έρκουλες, Νέλσον Χαέδο Βαλντές.

Ο 38 φορές διεθνής με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του (έχει και δέκα γκολ), παίζει από πέρυσι στην ισπανική ομάδα και αφού προηγουμένως είχε μια μακρά θητεία στην Μπουντεσλίγκα με Βέρντερ Βρέμης και Ντόρτμουντ.

Ο Βαλντές ξεκίνησε το 2000 στην Τεμπετάρι, όπου σε 22 αγώνες μέτρησε 11 γκολ (ένα ανά δυο ματς) και ένα χρόνο μετα έκανε το ταξίδι για την Γερμανία και την Βρέμη. Μέχρι το 2004 έπαιξε στην δεύτερη ομάδα της και είχε 18 γκολ σε 42 αγώνες, ενώ στην πρώτη έπαιξε από το 2002 μέχρι το 2006. Η συγκομιδή του ήταν πολύ καλή, πετυχαίνοντας 21 τέρματα σε 78 ματς.

Μετέπειτα, βρέθηκε στον δρόμο του η κοιλάδα του Ρουρ και η Ντόρτμουντ. Αγωνίστηκε με την φανέλα της για τέσσερα χρόνια και είχε 16 γκολ σε 113 αγώνες. Όσο για την Έρκουλες, έπαιξε 14 ματς και πέτυχε επτά τέρματα. Έχοντας μπροστά του τον Νταβίντ Τρεζεγκέ, δεν ήταν και το πλέον εύκολο να αγωνίζεται συνέχεια...

Ο Μαθία τον γνωρίζει καλά, τον πρότεινε στον Ολυμπιακό και μένει να φανεί το αν θα κάνουν κάποια κίνηση οι Πειραιώτες μετά το Πάσχα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου