ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ Χρόνια Πολλά Καλά Χριστούγεννα και Ευτυχισμένος ο νέος χρόνος piastaola.blogspot.com: Αποθέωση για Κυριάκο!

Τετάρτη 27 Απριλίου 2011

Αποθέωση για Κυριάκο!

Ο Κυριάκος Παπαδόπουλος αναμφίβολα απασχολεί τα εγχώρια και διεθνή ΜΜΕ με τις εξαιρετικές επιδόσεις του και κυρίως λόγω της παρουσίας του στα ημιτελικά του Champions League, ως βασικό στέλεχος της Σάλκε.
Ο πρώην ερυθρόλευκος αμυντικός δεν πέρασε απαρατήρητος, ούτε από τους Άγγλους δημοσιογράφους. Συγκεκριμένα σε άρθρο του, ο Ρόρι Σμιθ, συντάκτης της διαδικτυακής έκδοσης της "Telegraph" χαρακτήρισε τον 19χρονο Παπαδόπουλο ως "ανυπέρβλητο εμπόδιο" για την επίθεση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και έναν από τους πιο υποσχόμενους νεαρούς ποδοσφαιριστές της γενιάς του.
"Ήρθε από τον Ολυμπιακό το περασμένο καλοκαίρι για 4,6 εκατομμύρια λίρες και είναι ο νεότερος στο top των Ελλήνων παικτών, συνεχίζοντας να έχει τεράστια εξέλιξη στη Γερμανία. Ένα μείγμα ενέργειας και δύναμης στα τάκλιν, ο Κυριάκος Παπαδόπουλος θα αποτελέσει απόψε ένα ανυπέρβλητο εμπόδιο", ήταν τα ακριβή λόγια του δημοσιογράφου.

Πηγη: www.gavros.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου