ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ Χρόνια Πολλά Καλά Χριστούγεννα και Ευτυχισμένος ο νέος χρόνος piastaola.blogspot.com: Σισε reloaded και το 2012..

Πέμπτη 10 Φεβρουαρίου 2011

Σισε reloaded και το 2012..

Ο Γιώργος Νίκας ξεκαθάρισε πως ο Παναθηναϊκός θα κρατήσει και του χρόνου τον Τζιμπρίλ Σισέ, εκτός αν ο Γάλλος φορ θέλει να αποχωρήσει από το «τριφύλλι». Ο β' αντιπρόεδρος της ΠΑΕ αναφέρθηκε και στον Φερέιρα.

Για τον Τζιμπρίλ Σισέ και το ενδεχόμενο παραμονής του και μετά το καλοκαίρι: «Να τα βάλουμε σε μια σειρά. Η συνάντηση με τους εκπροσώπους του Φορέα έγινε για την παρουσία των οπαδών στα εκτός έδρας ματς. Έχουν κάνει την αυτοκριτική τους και βρισκόμαστε σε καλό δρόμο.
Τέθηκε και το θέμα Σισέ. Εφόσον ο παίκτης θέλει να μείνει, θα μείνει. Αυτή είναι η πρόθεση της διοίκησης. Έχει ακόμα δύο χρόνια συμβόλαιο και δεν υφίσταται καν η κουβέντα. Αν έρθει κάποιος και πληρώσει τη ρήτρα και θέλει να φύγει, δεν μπορεί να τον κρατήσει ο Παναθηναϊκός».
Στόχος της διοικούσας επιτροπής είναι να κάνει προγραμματισμό για το μέλλον του Παναθηναϊκού. Το να βασιζόμαστε σε έσοδα μη δεδομένα είναι λάθος. Κι επειδή ο Σισέ αποτελεί αυτή τη στιγμή ίσως τον ακρογωνιαίο λίθο της ομάδας, τρέφω απεριόριστη εκτίμηση σε όποιον αθλητή φοράει τη φανέλα του συλλόγου. Κακώς εστιάζουμε στον σουπερστάρ, που έχει και την ιδιότητα του ηγέτη. Είναι ξεκάθαρο ότι θέλουμε να τον κρατήσουμε».
Για το γεγονός ότι υπάρχει φημολογία ότι θα υπάρξουν περικοπές για να βγει η επόμενη σεζόν: «Οι άνθρωποι της διοικούσας επιτροπής τα πηγαίνουν πολύ καλά στα νούμερα. Από τον κ. Γόντικα μέχρι τον τελευταίο. Αφήστε το σε μας να το λύσουμε... Έχει γίνει ένα πρώτο... κουμάντο. Δεν χρειάζεται να φέρουμε τα πάνω-κάτω για να γίνει αυτό».
Για το αν ο Σισέ ζητήσει του χρόνου εγγυήσεις για να παραμείνει: «Ο Παναθηναϊκός θέλει να μεγαλώνει σε Ελλάδα κι Ευρώπη και κινούμαστε σ' αυτήν την κατεύθυνση. Αν ο προπονητής ή ο τεχνικός διευθυντής κρίνουν ότι μπορούν να φύγουν παίκτες χωρίς να αποδυναμωθεί η ομάδα, τότε καλώς να φύγουν. Δεν θα μπορέσει να κυνηγήσει στόχους η ομάδα αν αποδυναμωθεί. Θα εξεταστούν κατά περίπτωση με γνώμονα το καλό της ομάδας. Ο Σισέ είναι από τους ακρογωνιαίους λίθους της ομάδας».
Για τον Φερέιρα: Δεν έχει τεθεί ως θέμα. Έχουμε πολύ καλές παραστάσεις από τις επαφές με τον προπονητή, υπάρχει καλό κλίμα...»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου