ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ Χρόνια Πολλά Καλά Χριστούγεννα και Ευτυχισμένος ο νέος χρόνος piastaola.blogspot.com: "Είσαι ένας από μας! Μείνε μαζί μας! Το τριφύλλι στο σώμα σου, το όνομά σου στις καρδιές μας..."

Σάββατο 26 Φεβρουαρίου 2011

"Είσαι ένας από μας! Μείνε μαζί μας! Το τριφύλλι στο σώμα σου, το όνομά σου στις καρδιές μας..."

Οι 30.000 οπαδοί του Παναθηναϊκού που βρέθηκαν στο ΟΑΚΑ, αποθέωσαν τους παίκτες που πήγαν στο μέρος τους, πήραν το πανό της Σούπερ Λιγκ και έστειλαν ειρηνικό μήνυμα διαμαρτυρίας!
Ο κόσμος του Παναθηναϊκού «έβραζε» με όσα έγιναν εις βάρος των νταμπλούχων το περασμένο Σάββατο στο Φάληρο. Η αναμέτρηση με τον Ατρόμητο ήταν πρώτης τάξεως ευκαιρία για διαμαρτυρία και οι οπαδοί του «τριφυλλιού» ειρηνικά έστειλαν το μήνυμα.
Εκτός από τα πολλά συνθήματα κατά του Μαρινάκη, του Ολυμπιακού και της Λίγκας, φίλοι του «τριφυλλιού» μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο πριν από την έναρξη του ματς και πήραν το σεντόνι της διοργανώτριας αρχής, βγάζοντάς το από το γήπεδο, προκαλώντας το χειροκρότημα από το υπόλοιπο γήπεδο, ενώ υπήρχε πανό που έλεγε «ΚΑΝΕΙΣ ΠΑΙΚΤΗΣ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ».
Μετά ήρθε η αποθέωση! Οι παίκτες του Παναθηναϊκού με τον Φερέιρα μπροστάρη, πήγαν αρχικά στο πέταλο και στη συνέχεια σε άλλες θύρες και το γήπεδο σείστηκε από το «να τοι, να τοι οι πρωταθλητές», ενώ ξεχωριστά άκουσαν το όνομά τους οι Σισέ, Λέτο και Καντέ!

Μάλιστα, οπαδοί των «πρασίνων» ανάρτησαν πανό που έγραφε: «Djibril,tu est l'un d'entre nous!!Restes avec nous. Δηλαδή: «Τζιμπρίλ, είσαι ένας από εμάς! Μείνε μαζί μας! Νωρίτερα έγινε μηχανοκίνητη πορεία, η οποία ξεπέρασε τα 2.500 μηχανάκια και ξεκίνησε από τη Λεωφόρο, πέρασε από τη ΓΓΑ, την ΕΠΟ και τη λεωφόρο Κατεχάκη και κατέληξε στο Ολυμπιακό Στάδιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου