ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ Χρόνια Πολλά Καλά Χριστούγεννα και Ευτυχισμένος ο νέος χρόνος piastaola.blogspot.com: Παγκόσμια αναγνώριση για τον Παναθηναϊκό

Δευτέρα 14 Φεβρουαρίου 2011

Παγκόσμια αναγνώριση για τον Παναθηναϊκό

 
Σύμφωνα με την IFFHS ο Παναθηναϊκός είναι η κορυφαία Ελληνική ομάδα της δεκαετίας που μας πέρασε και στην 24η θέση συνολικά, ενώ δεύτερος είναι ο Ολυμπιακός, δέκα θέσεις χαμηλότερα.
Ο Παναθηναϊκός και η αναγνώριση που έχει συνολικά στην Ευρώπη δεν είναι κάτι νέο για όλους μας... Χθες η Διεθνής Ομοσπονδία Στατιστικής Ποδοσφαίρου ανακοίνωσε την λίστα με τις κορυφαίες ομάδες της δεκαετίας που μας πέρασε (2001-2010).
Στην πρώτη θέση ήταν η Μπαρτσελόνα και όσον αφορά τις ελληνικές ομάδες, ο Παναθηναϊκός βρισκόταν στην 24η θέση, πιο ψηλά από όλους τους υπόλοιπους. Δεύτερος, αρκετά πιο μακριά ήταν ο Ολυμπιακός, παρά το γεγονός ότι είχε σχεδόν μόνιμη ευρωπαϊκή παρουσία στο Champions League. 
Η στατιστική έρευνα που έγινε με βάση πρωταθλήματα από 47 χώρες και συνυπολογίστηκαν τόσο τα αποτελέσματα τους εντός των συνόρων όσο και στις ευρωπαϊκές τους υποχρεώσεις. 




http://www.iffhs.de/?3d4d443d0f04390d857dda15e85fdcdc3bfcdc0aec70aeedbc871a

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου