ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ Χρόνια Πολλά Καλά Χριστούγεννα και Ευτυχισμένος ο νέος χρόνος piastaola.blogspot.com: Ιουλίου 2011

Δευτέρα 4 Ιουλίου 2011

Δεν τα παρατά για Τέβες

Δυναμικό μπάσιμο ετοιμάζει η Γιουβέντους για την απόκτηση του Κάρλος Τέβες. Η «γηραιά κυρία» είναι διατεθειμένη να καταθέσει νέα πρόταση στον Αργεντινό επιθετικό.
Σύμφωνα με την Tuttosport, η αβεβαιότητα στο θέμα του Σέρχιο Αγουέρο έχει στρέψει το ενδιαφέρον της Γιουβέντους στον άσο της Μάντσεστερ Σίτι. Μάλιστα, στο Τορίνο επικρατεί αισιοδοξία παρότι η Γιουβέντους δεν συμμετέχει στις φετινές ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Η ιταλική ιστοσελίδα αναφέρει ότι ο Αγουέρο είναι πιο κοντά στη Ρεάλ Μαδρίτης και μετά τις υποχρεώσεις του με την εθνική ομάδα της χώρας του για το Κόπα Αμέρικα θα μεταβεί στην ισπανική πόλη για να υπογράψει με τη «βασίλισσα».

www.gazzetta.gr
Read more »

Αβεβαιος ο Καλδερόν!

Ο Χοσέ Καλδερόν ανησυχεί για τη... διάρκεια του lockout στο ΝΒΑ, με τον Ισπανό πλέι μέικερ των Ράπτορς να μην έχει ακόμα αποφασίσει αν θα επιστρέψει στα ευρωπαϊκά παρκέ.

Ο τριαντάχρονος γκαρντ των «Δεινόσαυρων», που μέτρησε φέτος στο ΝΒΑ 9,8 πόντους, 3 ριμπάουντ και 8,9 ασίστ κατά μέσο όρο (σ.σ. σε 68 ματς), μιλώντας για το επαγγελματικό του μέλλον, αρκέστηκε να σχολιάσει: «Όλα είναι στον αέρα αυτή τη στιγμή...
Δεν ξέρουμε κάτι σίγουρο σχετικά με το lockout. Αν όμως διαρκέσει για μεγάλο διάστημα τότε ναι, θέλω να παίξω στην Ευρώπη.
Πάντως δεν είναι στα σχέδιά μου να επιστρέψω στην Ευρώπη γενικότερα».

www.gazzetta.gr
Read more »

Τζαβέλλας έτοιμος για Λιμάνι!

Μια ανάσα από τη μεταγραφή του Γιώργου Τζαβέλλα βρίσκεται ο Ολυμπιακός, σύμφωνα με τα τελευταία ρεπορτάζ, ενώ δεν αποκλείεται να υπάρξει ανακοίνωση της απόκτησης του διεθνούς μπακ ακόμα και μέσα στη Δευτέρα!
Πολύ κοντά σε μια ακόμα μεταγραφή βρίσκεται ο Ολυμπιακός, αφού θεωρείται θέμα χρόνου η απόκτηση του Γιώργου Τζαβέλλα από την Άιντραχτ Φρανκφούρτης.

Ο πρόεδρος των Πειραιωτών, Βαγγέλης Μαρινάκης, θα συναντηθεί μέσα στη Δευτέρα με τον μάνατζερ του 24χρονου αριστερού αμυντικού, Πολ Κουτσολιάκο, ώστε να διευθετηθούν οι τελευταίες λεπτομέρειες της μετακίνησης του «Τζαβέ» στο Λιμάνι.

Σύμφωνα με την τελευταία πληροφόρηση και τα όσα έχουν γραφτεί στον Τύπο, Ολυμπιακός και Άιντραχτ τα βρήκαν κοντά στο ένα εκατ. ευρώ, ενώ ο 24χρονος άσος θα εισπράττει ετησίως περίπου 550.000 ευρώ.

Το σημαντικό για τους «ερυθρόλευκους», ωστόσο, είναι ότι με την ενδεχόμενη μεταγραφή του Τζαβέλλα προσθέτουν στο ρόστερ τους έναν ποιοτικό και αξιόπιστο Έλληνα ποδοσφαιριστή, ο οποίος μπορεί να δώσει πολλά στη δύσκολη χρονιά που έρχεται για τους Πειραιώτες και φυσικά ενισχύει το ελληνικό στοιχείο στο ρόστερ των πρωταθλητών.

www.gazzetta.gr
Read more »